Over Ons

Over Ons

Plus Cleaning is opgericht in 2004 en heeft zich in 15 jaar gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhoud van objecten in uiteenlopende sectoren. Door onze persoonlijke benadering en grote mate van servicegerichtheid leveren we al jarenlang een constante hoge kwaliteit mét aandacht voor het milieu. Zo werken we bewust met milieuvriendelijke producten en middelen. Hierdoor hebben wij een klantenbestand opgebouwd van zeer tevreden klanten dankzij ons professioneel team en onze dienstverlening op maat.

Wij bieden verschillende professionele schoonmaakdiensten en onderhoudswerken aan voor kleine kleine, middelgrote en grote bedrijven. Bij ons kan u dus terecht voor een volledig servicepakket dat op maat wordt gemaakt met aandacht voor alle details en 100% focus op kwaliteit.

Onze dienstverlening is in uw voordeel én in het voordeel van uw klanten. Dankzij ons professioneel team geniet u van een hygiënische werkomgeving die indruk zal maken op al uw klanten en bezoekers. Een propere ruimte zorgt er namelijk ook voor dat uw werknemers in een aangename en keurige omgeving productief kunnen zijn.